top of page

Musicaltalent gezocht!

Kinderkoor Beau-re-mi en jongerenkoor Jokobeau brengen in januari 2025 de betoverende sprookjesmusical "De Sneeuwkoningin" op de planken. Kwam je naar de kennismakingsrepetitie en ben je dolenthousiast om mee te zingen? Schrijf je dan hieronder in!

De musical

"De Sneeuwkoningin" is een wereldberoemd sprookje van Hans Christian Andersen. In dit verhaal brengt de kille Sneeuwkoningin een eeuwige winter over de hele wereld. Gerda en Kai zijn beste vrienden, tot de Sneeuwkoningin ook Kai in haar macht krijgt. Gerda maakt een ongelofelijke reis door het sneeuwlandschap om haar vriend te bevrijden en ontmoet onderweg kleurrijke personages zoals de IJsbloemen, de zigeuners en de gekke vrouwen Finn en Lapp. 

 

In de musical zijn er 11 rollen voor kinderen en jongeren, maar de hoofdrol is weggelegd voor het koor! In liefst 10 liedjes zullen we samen betoveren, swingen en ontroeren. Een professioneel liveorkest zal ons muzikaal begeleiden bij de 2 voorstellingen op 11 en 12 januari 2025 in het Casino van Koksijde.

De repetities

​​

We repeteren in de Noordduinen op vrijdagavond van 16.30u - 17.30u (kinderen van 8 - 11 jaar) of van 17.30u - 19.00u (jongeren van 12 - 17 jaar). De eerste repetitie is op vrijdag 26 april 2024. Tijdens de zomervakantie zijn er geen repetities. Vanaf september 2024 zullen we soms ook samen repeteren met zowel het kinder- als het jongerenkoor. Audities voor de sprekende rollen zullen plaatsvinden in juni. Je krijgt hier op de repetities meer uitleg over en we bereiden de auditie samen voor. Zangers die geen specifieke rol krijgen bij de auditie, zijn sowieso wel deel van onze musicalcast en zullen ook een onvergetelijke ervaring beleven!

Blik hier terug op "Het meisje met de zwavelstokjes", onze musical uit 2022!

bottom of page