top of page

Beau-re-mi is een Koksijds kinderkoor voor alle muzikale jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar (2de tot en met 6de leerjaar). Beau-re-mi ging op vrijdag 8 september 2017 van start met 13 enthousiaste jonge zangers in de Noordduinen in Koksijde. Tijdens de repetities maak je kennis met nieuwe liedjes, leer je je stem nog beter gebruiken en zingen we regelmatig een canon of een lied in 2 stemmen. En vooral: we genieten ervan om samen te zingen! Naast het zingen organiseren we ook af en toe nevenactiviteiten en we gaan één keer per jaar op koorkamp.

 

Beau-re-mi is een koor waar jonge zangers samen heel veel plezier beleven en zich muzikaal en persoonlijk kunnen ontwikkelen. Daarom zingen we een gevarieerd repertoire, met aandacht voor beweging, bodypercussion en zangplezier. Naast het zingen plannen we ook groepsactiviteiten, zodat de kinderen elkaar beter leren kennen en er zich een hechte groep vormt.

 

Beau-re-mi is de jongste telg uit de Beauvarletfamilie. Naast kinderkoor Beau-re-mi is er ook jongerenkoor Jokobeau (voor jongeren van 12 tot 16 jaar) en Beauvarletkoor Koksijde (voor iedereen).

bottom of page