Dirigent

Sarah Decadt behaalde het diploma van leerkracht lager onderwijs en het diploma van leerkracht secundair onderwijs Nederlands – Muzikale opvoeding. Ze geeft momenteel podiumkriebels en muziekatelier aan StAPwest; daarnaast is ze ook leerkracht muzische vorming in vrije basisschool Houtmarkt in Veurne. Zingen doet ze altijd en overal; op de fiets, onder de douche of op een podium.
 
Sarah volgde zangles bij Griet De Meyer en speelde mee in de musicals “Honk!” (2009), “De Toverfluit” (2015) en “Jekyll & Hyde” (2017). Koorervaring deed ze op in Con Fuoco (Veurne), Endless Voices (Gent), Revoice (internationaal ensemble) en bij EuroChoir 2014, 2016 en 2017. Van 2017 tot 2020 zong ze in BEvocaL, het Belgisch Nationaal Jeugdkoor.
 
Sarah volgde het postgraduaat kinder- en jeugdkoordirectie aan het Conservatorium van Antwerpen bij Marleen De Boo. Regelmatig pikt ze ook cursussen en vormingen mee bij Koor & Stem. Haar enthousiasme voor het zingen geeft ze sinds 2013 door aan de jongeren van jongerenkoor Jokobeau en sinds 2017 ook aan de zangers van kinderkoor Beau-re-mi!
Sarah leest nog eens.jpg